• Logo

    9. Debrecziner Gourmet Fesztivál a Master Good támogatásával

    2025. június 13-15, Debrecen Nagyerdő 

9. Debrecziner Gourmet Fesztivál a Master Good támogatásával

Helyszín
Debrecen, Nagyerdő
Időpont
2025. június 13-15.

A gasztronómia és a mozi idén nyáron kéz a kézben jár a Nagyerdő szívében 2025. június 13-15. között! A 9. Debrecziner Gourmet Fesztivál ezúttal a filmekből ismert ikonikus ételek világába kalauzolja el a látogatókat. Egy hétvége, ahol a jól ismert jelenetek életre kelnek.

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy megkóstolja a Bud Spencer-féle hagymás babot, vagy beleharapjon egy forró, ropogós Cubano szendvicsbe, pont úgy, mint a Séf című filmben? És mi lenne velünk Kevin legendás sajtos pizzája nélkül a Reszkessetek, betörők! világából?

Nos, idén nemcsak lehetőség lesz ezekre az ízélményekre – hanem szigorúan ajánlott lesz megkóstolni őket!

A régió és az ország legkreatívabb éttermei újragondolják kedvenc filmes fogásainkat, és új szintre emelik az élményt – mintha csak egy mozivászonra főznének. 

Miben lesz más az idei fesztivál?
🐶 A kutyásokra is gondoltunk: frissítő ponttal, vízzel és pihenőhellyel várjuk a négylábúakat.
🌱 Az ételérzékenyek is bátran jöhetnek: számos mentes étel és allergénbarát opció is megtalálható a kínálatban.
🎈 A legkisebb gasztro-kalandorokat pedig a színes, játékos, kreatív Kid’s Corner várja varázslatos programokkal és persze sok-sok mosollyal.

Kiállítók

Idén a gasztronómia és a film találkozik a Nagyerdő szívében, hiszen a 9. Gourmet Fesztivál témája: filmes ételek
Az ország legkiválóbb séfjei és éttermei olyan alkotások ihlette fogásokkal készülnek, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak – az ízlelőbimbóidnak és a filmrajongó szívednek egyaránt!

Étel Ital
A LEVES és BURGER
A LEVES és BURGER

„MENJ A LEVESBE!” a Debrecziner Gourmet-n!

Két ikonikus miskolci brand, A Leves és a Burger, egy helyen, most pedig elhozzák Nektek a fesztiválra is azt, amit csak teljes odaadással, minőséggel és szeretettel készítenek!
Villás reggeli, ebéd menü, ázsiai ízek, burgerek vagy vacsora? Itt minden van, ami finom!
És ha felejthetetlen ízekre vágysz, tudod mi a dolgod: „MENJ A LEVESBE!”

Menü:

  • Yoeast Burger
    (Házi buci, fenyő mayo, hortobágyi marhahús, zempléni faszenes camembert, savanyított bükki gombák)

  • Magalaci Hot Dog
    (Házi kifli, aszalt szilvás-fahéjas mangalica kolbász faszénen sütve, balzsamos lilakáposzta mayo, kakukkfüves almakompót)

  • Bendegúz Gatyamadzag Levese
    (Borsodi Tom Kha leves, zempléni marhahátszín, házi gatyamadzag tészta, bükki gombák, babcsíra, kókusztej, koriander, lime, újhagyma)

  • Játék Leves
    (Kázsmárki eper, házi labneh, mézes magvak)

Anyukám Mondta
Anyukám Mondta

Az Anyukám Mondta nem véletlenül vált a hazai gasztronómia egyik legismertebb nevévé: 2023-ban ismét kiérdemelték a MICHELIN Guide Bib Gourmand díját, bizonyítva, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak vendégeikért.
Az étterem története Olaszországban kezdődött, majd egy New York-i kitérő után álmaikat hazahozva létrehozták Magyarország egyik legkülönlegesebb vendéglátóhelyét. Ma is ugyanaz az elhivatottság és szenvedély vezérli őket, legyen szó kenyérsütésről, kolbászkészítésről vagy egy tökéletes fogásról. 

 

Menü:

  • Az Anyukám Mondta klasszikusai Encsről

buja disznok
Buja Disznó(k)

Ha a rántott hús fogalmát új szintre emelő étket keresed, június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon ismerheted meg Bíró Lajos és csapatának mesterművét!
A Buja Disznó-k, melyet 2015 őszén hoztak létre a Belvárosi Piacon, a sertéshúst helyezi a középpontba, méghozzá nem hétköznapi formában. A legmagasabb minőségű alapanyagokból készített óriási rántott szeletek garantáltan felejthetetlen ízélményt nyújtanak.
Fedezd fel te is, mit jelent a hagyományos fogások innovatív újragondolása!

 

Fácánliget
Fácánliget

Fácánliget - Ahol a békés alföldi táj találkozik a modern stílussal és a kifinomult gasztronómiával!
Ez a varázslatos hely Nádudvar közelében található, és a tökéletes menedék mindenkinek, aki egy hangulatos, természetközeli ebédre vágyik. A Fácánliget ötvözi a hagyományos magyar ízeket és az újító kreativitást!
A konyha elkötelezett a hamisítatlan minőség mellett, használja a legjobb helyi alapanyagokat. Évek óta otthont ad esküvőknek és céges rendezvényeknek, büszke arra, hogy vendégeik mindig visszatérnek az izgalmas ételek miatt!

Menü:

  • Cubano szendvics

  • Szállítós szendvics

  • Beignet

Freedom
Freedom Restaurant & Skybar

A Freedom Restaurant & Skybar létrejöttét személyes történet inspirálta: egy szülői küzdelem, amely a gluténérzékenységgel való szembenézésből indult, és egy új szemléletet hozott a gasztronómiába.
Olyan helyet álmodtak meg, ahol 100%-ban gluténmentes ételekkel, szakértelemmel és gondoskodással segítenek mindazoknak, akik diétát követnek. Éttermük konyhája NÉBIH által akkreditált, és a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Szövetsége által minősített. Mottójuk, "Jót, jól, gluténmentesen!", tökéletesen tükrözi hitvallásukat.

Menü:

 

Ételeink 100%-ban glutén- és laktózmentesek, keresztszennyeződés kizárva ®

  • Zöldségmuffin ratatouille ágyon
  • Bazsalikomos eperke leves túrógombóccal
  • Fredi-Beni BBQ (Sertésborda vízigesztenyés bajor burgonyás alátéttel)
  • Virsliparty baguette kabátban
  • Harry pohárkrém desszertje (Vajsör panna cotta)
Grillakadémia
Grillakadémia

Parázsló Grillélmények a Grillakadémián!

Számukra a Grillakadémia azt jelenti, hogy az ember és a tűz ősi kapcsolatát újra életre keltik. Ételeiket parázsló faszén és ropogó tűz fölött készítik, a BBQ & GRILL technika minden szépségét bemutatva.

Céljuk, hogy olyan különleges vendéglátási élményt nyújtsanak, ami garantáltan lenyűgözi a hozzájuk látogatókat – legyen szó egy grill workshopról, nyílt napról, szombati grill partiról vagy hazai fesztiválokról. Privát udvaruk a természet ölelésében igazi menedék, ahol feltöltődhet bárki, aki a világ zajától elvonulna.

Találkozz velük június 13-15. között, és fedezd fel, hogyan varázsolják el a tűz és füst páratlan ízvilágát!

Már most izgatottan várják, hogy megmutassák neked a grill művészetét!

Menü:

  • Velőscsont

  • Mangalica rajzfilm steak

  • Negyedfontos sajtburger

  • Sültkrumpli ketchuppal

Hilton Garden Inn
Hilton Garden Inn

Az ízek mesterei!
A Hilton Garden Inn Debrecen csapatának Lobby Bar & Éttermében a klasszikus és modern ízek találkozását kínálják, ahol nemcsak a szállóvendégeket várják, hanem mindenkit, aki egy különleges ebédre vagy vacsorára vágyik. Konyhájuk filozófiája a kreatív újragondolásra épül, ahol a nemzetközi hatások és a hazai alapanyagok találkoznak.
Kreativitás, minőség és kifogástalan ízélmény – ezt kínálják minden kóstoló számára. 

Menü:

  • Egy marhagulyásleves a mi elgondolásunkban

  • Zöldkérges sertésszűz mangalica jus-vel

  • Édeskömény saláta

  • Somlói kocka

Horgonyzó Kisvendéglő Tiszalök
Horgonyzó Kisvendéglő

A Horgonyzó Kisvendéglő idén is ott lesz a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

A tiszalöki családi étterem, friss halételekkel és fatüzeléses kemencében készült magyaros fogásokkal kápráztatja el a vendégeit. Csak a legjobb helyi alapanyagokat választják, és konyhájukat a Dining Guide minden évben beválogatja Magyarország 100 legjobb étterme közé. Ráadásul 2022-2023-ban és 2024-ben a Michelin Guide egy tányérral is elismerte őket, ami garantálja, hogy őszinte és szeretettel készült ételek várják az odalátogatókat.

Menü:

  • Matula bácsi haltepertője

  • Berkaperkelt kovászos uborkával

  • Regős Bendegúz szilvásgombóca

IKON Debrecen
IKON

Fedezd fel a vidék gasztronómiai sokszínűségét június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

Az IKON étterem – Thür Ádám séf vezetésével – kiemelt figyelmet fordít a helyi alapanyagokra, a szezonalitásra és a lokális értékek megőrzésére. Fogásaik a hagyományos ízek világát idézik meg, azonban modern technológiával és látványos megjelenéssel új értelmet adnak a klasszikusoknak. Valódi meghatározó ízélményre számíthatsz!

Menü:

  • Cubano szendvics

  • Debreceni páros

  • Vörös garnéla aioli

Jardin
Jardin Cukrászda

Párizsi életérzés Debrecen szívében!

A Jardin Cukrászda sokkal több, mint egy hagyományos cukrászda – ők valódi francia hangulatot és ízvilágot hoznak el nektek! Desszertjeiket a kifinomultság, kreativitás és gazdag ízvilág jellemzi, miközben a fenntarthatóság és a helyi alapanyagok használata számukra alapelv. Croissantjuk, péksüteményeik és specialty kávéik mellett szezonálisan frissülő kínálatuk mindenkit elvarázsol!

 

Menü:

  • Jack Sparrow kedvence
    (Rum, ananász, kókusz)

  • Bendegúznak
    (Szilvás túrógombóc)

  • Varázs brownie a Valami Amerika Terka nénijének
    (Meggy, pillecukor, sós karamell Willy Wonka receptje alapján)

  • Popcorn

karám
KARÁM Bor & Gasztro

Fedezd fel Tokaj-Hegyalja varázsát június 13–15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

A Bodrog partján, egy régi épület falai között, a természet színeivel körülvéve mutatjuk meg, mit jelent számunkra az igazi családias vendéglátás. A tokaji borok, a vidéki harmónia és konyha iránti szenvedélyünk minden egyes fogásban megmutatkozik.

Menü:

  • Roger nyúl a páclban
    (Nyúlmáj, házi tészta, szarvasgomba)

  • „Nem kell mindig kaviár”
    (Kaviári Baeri kaviár kóstoló)

  • Sajtbol van a Hold
    (Burrata, bazsalikom, paradicsom)

  • A malac császár visszavág
    (Bun’n’roll szendó, császárhús, retek, hoisin szósz)

The Macaron Bites
The Macaron Bites

The Macaron Bites – Gourmet élmény egy falatban!

Gourmet macaron? Igen, létezik! Ők azok, akik minden egyes falatban örömöt és finomságot rejtenek. Az idei gourmet fesztivál témája teljesen magával ragadta őket, így igazán különleges, egyedi és gourmet macaronokkal készülnek nektek.

Náluk a minőség és a jókedv mindig garantált! Látogass meg őket a fesztiválon, és kóstold meg, milyen is a vidámság, amikor egy falatnyi macaronban bújik meg!

Ne feledd: június 13-15. Debrecziner Gourmet Fesztivál!

MÁK
MÁK

Engedd, hogy a MÁK progresszív konyhája elkalauzoljon a Kárpát-medence ízeihez június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

Mizsei János vezető séf minden egyes fogását személyes tapasztalatai, alapanyag-különlegességei és az azokat megalkotó emberek történetei inspirálják. Az étterem csapata a régiót járva kutatja fel a legkülönlegesebb termelőket és alapanyagokat, hogy degusztációs menüikkel egy-egy vidék autentikus értékeit tárják eléd.

Ismerd meg te is a MÁK hitvallását és kóstolj bele a Kárpát-medence legjavába!

Menü:

  • Marhapofás káposztás rétes

  • Sarkantyú

  • Maklangos

  • Nyúlcomb, sóska, hajdina

Next
Next Bistro

Debrecenben, az Egyetem szomszédságában találod a vidéki gasztronómia új szintjét: a Next Bistro-t. Június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon is bemutatják, miként találkozik náluk az elegancia és a vagányság egy modern, ám hagyományokat tisztelő formában.

Ételeikben a hazai kedvenceket a nemzetközi ízek palettájával ötvözik, egy kis csavarral tálalva. Az extravagáns, mégis otthonos enteriőr és a folyamatosan megújuló étlap mellett szezonális ajánlataikkal is színesítik a gasztronómiai élményt, ahol a grillezett fogások is kiemelt szerepet kapnak.

Tégy egy sétát, és tapasztald meg a különleges ízvilágot!

Menü:

  • Görögdinnye gazpacho, kecskesajt

  • Körömpörkölt, polip, kovászos uborka

  • Next grill szendvics
    (Marhaszegy, lilakáposzta, sült alma)

  • Kávé, málna, rebarbara

Nuance
Nuance Gelato

Június 13-15. között a NUANCE Gelato standjánál is megkóstolhatjátok a prémium minőségű fagylaltkülönlegességeket, amelyeket kizárólag természetes összetevőkkel készítenek.

Ez a márka azoknak szól, akik a valódi minőséget és a különleges ízeket keresik.

A standnál találkozhattok a 2024-es év világ legjobb fagylaltja díjat elnyerő Frutta di Pistacchióval is, amelyet Fazekas Ádám készített! A lenyűgöző kreáció: sós pisztácia fagylalt tonkababos málna öntettel és ropogós réteggel.

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló élményt! Fedezzétek fel a NUANCE Gelato széles ízválasztékát, és tapasztaljátok meg, hogyan válik a fagylalt művészetté.

 

PalKonyha
PalKonyha

Egy különleges konyha Palkonyáról: PalKonyha!
Egy kedves, családias gasztronómiai kis ékszerdoboz Palkonyáról!

Miért különlegesek? Az alapítóik elsőként azt mondják: "Mi nem vagyunk étterem!"
Ők egyszerű, falusi emberek, akik szívügyüknek tekintik a helyi értékek megőrzését és a vidéki élet valódiságának bemutatását. Szenvedélyük a főzés, és számukra az jelenti a legnagyobb örömöt, ha az ételeik másoknak is örömet szereznek.

A PalKonyha szíve a jó levegő, a lenyűgöző borvidék, a kiváló borok, a vidám vincellérek, a falusi nyugalom és az a végtelen vendégszeretet, ami rögtön otthonossá teszi azt a párasztalos kis vendéglőt, amit maguk a nappalijukban alakítottak ki.

A PalKonyha csapata a Debrecziner Gourmet Fesztiválra is elhozza azt az őszinte, családias hangulatot és házias ételeket, amikről híresek. Június 13-15. között valódi vidéki ízekkel és a Palkonyán megszületett gasztronómiai filozófiával várnak benneteket!

Panificio Il Basilico
Panificio Il Basilico

Panificio il Basilico Debrecen – Kovásszal, szeretettel és helyi alapanyagokkal!
A Panificio dén is ott lesz a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, június 13-15. között!
Kóstoljátok meg kézműves pékáruikat, helyi termelői alapanyagokból készült meleg reggelijeiket, a híres Debreceni párost friss kovászos kenyérrel, valamint a nyári kedvencüket, a kovászos lángost is!
Pékségükben nemcsak pékárukat találtok, hanem adalékmentes delikátesz kínálatot is: kolbászokat, szószokat, lekvárokat, szörpöket, sajtokat és még sok más finomságot.

Menü:

  • „Ha kicsi a tét, a kedvem sötét”
    (Vadnyugati bélszín gulyás, kovászos kenyér bográcsban)

  • „Mi ez, hagymás bab? Nem, krumplis hal.”
    (Hagymás bab, falat debrecenivel, füstölt tejföl hab, kovászos jalapenos/cheddar ciabattával)

  • „Mit hozhatok második fogásként? Mindent!”
    (Lilakáposztakrém, mangalica sonka, burrata)
    (Sárga paradicsomszósz, burrata, prosciutto)
    (Pisztáciás mascarpone krém, burrata, mortadella, pisztácia)

  • „Pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.”
    (Fahéjas-diós csigánkból készült, kézműves olasz fagylalt briós kosárban)

Szomszéd Bisztro
Szomszéd Bisztro

„A Szomszéd Bisztró családok ölelésében született.”

A szomszédságban élő polgárok értékeit képviselik, a családok igényeit szolgálják ki – hiszen ők is egyek az itt élők közül. Az idősebb generációk konyhai titkait, a nagyi konyhájának illatát idézik fel, modern, trendi gasztro köntösbe csomagolva. Amit az ételeikhez hozzáadnak, az egy kis umami: az etetés szeretetéből fakadó plusz, amely otthonossá teszi őket mindenkinek.

A Szomszéd Bisztróban minden generáció úgy érezheti, hogy hazaérkezik. A vendégeiket ismerős arcok és szerető közeg fogadja, ahol a bisztró csapata több generáció tapasztalatát ötvözve törekszik a harmónia megteremtésére. Nem engedik, hogy bárki távozzon az elégedettség érzése nélkül.

Menü:

  • Mangalica Cubano
    (Mangalica tarja, házi mézes mustár, csemege uborka, ementáli sajt, fekete erdei sonka, lime aioli)

  • Vajas sertésagy
    (Füstölt karfiolkrém, kapri gyümölcs, vajban pirított törökmogyoró, balzsamecet)

  • Garnéla gumbo
    (Füstölt kukoricasaláta, gumbo szósz, sült pácolt garnéla, okra chips)

  • Pizza
    Margareta, pepperoni, sajtos

Table Budapest
Table Budapest

Budapest egyik legizgalmasabb gasztronómiai helyszíne vár rád június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

A Table Budapest exkluzív, zártkörű étterme és eseménytérként működő különleges otthona a progresszív gasztronómiának. Egyedi vacsoraestjeikkel, főzőkurzusaikkal és privát rendezvényeikkel minden alkalmat emlékezetessé varázsolnak.

Személyre szabott vendéglátás és páratlan atmoszféra – fedezd fel te is, amit a Table kínál!

Menü:

  • A tökéletes szendvics

  • Panda gombóc

  • Reni kedvence

  • Egerfogóó

  • Mézes mackó

  • A staff kedvence
    (Kimcsi leves)

Talu
Talu

Modern ízek, hagyományos gyökerekkel Tarcal szívében!

Megújult a Michelin-ajánlott Talu étterem!

Az Andrássy Kúria & Spa étterme új köntösben vár mindenkit Tokaj-Hegyalján, hogy modern gourmet stílusban mutassa be a Zemplén ízeit.

Várkonyi Bence séf és csapata tisztelettel nyúl a hagyományokhoz, mégis friss, lendületes energiát visz az ételekbe – harmóniát teremtve ízben, látványban és élményben.

A „talu” szimbolizálja azt, amiben hiszünk: a könnyedséget, az eleganciát és a tökéletességre törekvést a legapróbb részletekben is.

Fedezd fel velünk a helyi, minőségi alapanyagokat új értelmezésben, és add át magad az élménynek nálunk Tarcalon!
Ne feledd! Június 13-15. között találkozhatsz velünk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, a Talu standjánál – kóstold meg különleges fogásainkat!

Menü:

  • Szárnyát vagy combját
    (Filézett fürj – zöldfűszeres krumplipürével)

  • A hal neve harcsa
    (Tempurált harcsafilé bao-ban)

  • Dobd vissza Bendegúz
    (Szilvás gombóc – mandulás szilvás)

Trakta by Nomád
Trakta by Nomád

„Ezt a mama főzte? Nem, ezt a szakács bácsi… pedig olyan, mintha a nagyi főzte volna!” - hangzott el a Trakta étteremben, és ezzel szíven is találták mindazt, amit képviselnek.

A Trakta a noszvaji hagyományokat modern köntösbe bújtatja: az alapanyagok nagy része saját vegyszermentes kertjükből érkezik, a többit pedig a környékbeli termelők szeretetével termesztik.

Hagyománytisztelet és friss kreativitás találkozik náluk a tányéron. Az étterem büszke a Stílusos Vidéki Éttermiség alapító tagságára, hiszen náluk a minőség, a helyi értékek tisztelete 🇭🇺 és a gasztronómiai játékosság kéz a kézben jár.

De nem kell egészen Noszvajig utaznotok, hogy találkozzatok velük!
Június 13-15. között találkozhattok a Trakta különleges fogásaival a Debrecziner Gourmet Fesztiválon! Ne hagyjátok ki ezt a gasztroélményt!
Mottójuk egyszerű és lényegre törő: Jót enni - jól lenni!

Menü:

  • Eclair
    (Kacsamáj pâté, tökmag, gyöngyhagyma, lilahagyma, sarkantyúka)

  • Steak & lasagne
    (Angus hátszín, tészta, paradicsom jus, bazsalikom, parmezán, gyökérzöldségek)

  • Hamburger
    (Eper, vajkaramell, mascarpone, pisztácia)

Vadaskert
Vadaskert Vendéglő

Ismerd meg a Vadaskert Vendéglő és Kávézó különleges világát a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, június 13-15. között!

Éttermükben a hagyományos ízek és nagymama receptjei modern szakácsművészettel találkoznak. Friss, ízletes fogásokkal várnak, amelyek mélyen gyökereznek a múltban, mégis tele vannak életvidám lendülettel. A kemencében sült finomságok és a gyümölcsfák illata minden falatnál egy ízorgiával lepik meg a vendégeket.

Kiemelt figyelmet fordítanak az alapanyagokra, melyeket helyi, családi gazdaságokból szereznek be. Rendezvényük célja, hogy minden falat egyedi és emlékezetes pillanatot varázsoljon!

Menü:

  • Kacsamáj terrine, bab, bogyós gyümölcs, Chianti

  • Tarantino burger

  • New York cheesecake

Végállomás Bistro & Wine
Végállomás Bistro & Wine

A Bükki vidék ízei és hagyományai várnak rád június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

Egykori miskolci erdei kisvasút állomásépületében 2022 óta működő, MICHELIN-ajánlással is büszkélkedő bisztrónkban az erdő és a helyi termelők kincsei találkoznak. Az évszakok és a regionális alapanyag-kínálat határozza meg, hogy milyen ízekkel dolgozunk, mindig a legmagasabb minőség jegyében. A helyi gazdák munkája inspiráció számunkra, hogy minden fogás egyedi és emlékezetes legyen, harmonizálva az izgalmas borok világával.

Kóstolj bele te is a régió által kínált lehetőségekbe!

Menü:

  • Bilbo tökéletesre sült füstös pisztrángja, hegyvidéki lembas

  • Mordor smash, hegyvidéki lembas

  • Cseresznyés pite

benard
Benard Spirit

Párlatok új dimenzióban a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!
Június 13-15. között találkozz velünk a Márton és Lányai standjánál!
A Benard Spirit Kft. prémium pálinkáival és különleges italportfóliójával várunk Debrecenben!
Kóstold meg a zamatos pálinkákat, az izgalmas fruit spirit-eket, a frissítő Brandy Spritz koktélt, és a Bubble Banks hard sodát – nálunk minden korty egy új élmény!
Fedezd fel a párlatkultúra új arcát egy pohár finomság mellett, és add át magad a Gourmet Fesztivál érzéki hangulatának!

Bestillo
Bestillo Pálinka

„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.”
A BESTILLO pálinkáiban ott van minden gyümölcs zamata, a természet és a tudás harmóniája. Kézműves párlataik tiszta karakterrel, valódi értékekkel születnek – a termőföldtől az üvegig.
Június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, a Nagyerdőn várják azokat, akik szeretnék megkóstolni a minőséget.

Bortársaság
Bortársaság/Pezsgőpont

Ismerjétek meg a különleges borok világát a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, június 13–15. között!
Vendégeink között köszönthetjük azt a borkereskedő céget, amely közel 30 éve válogatja össze a legkiválóbb borokat és szeszes italokat Magyarország és a világ minden tájáról. Mára huszonöt saját üzlettel és egy jelentős online borbolttal gazdagítják a hazai borpiacot, ahol több száz bor és párlat közül választhatunk.
Látogassatok el hozzájuk, és fedezzétek fel a minőségi borok különleges világát!

Boutiq' Bar
Boutiq' Bar

Időtlen elegancia, ikonikus klasszikusok és egy csipetnyi csavar – ez a Boutiq' Bar!
Június 13-15. között ők is résztvesznek Magyarország egyik legnívósabb gasztronómiai eseményén, a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!
Ezúttal a Moena wermuttal és az Alpro termékekkel összefogva hozzák el nektek azt a különleges koktélélményt, amit már 16 éve tökéletesítenek.
Az évek során rengeteg signature koktélt alkottak, amelyeket nemcsak fogyasztani volt élmény, hanem elkészíteni is – most pedig a Nagyerdő árnyas fái alatt is megmutatják ezeket!
Legkedvesebb koktéljaikat válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, Moena wermutból, valamint Alpro rizs-, mandula- és kókuszitalokból készítik el – nektek!
Gyere, kóstold meg signature italaikat, és éld át a Boutiq’-élményt!
Love it. Live it. Have it.

Divino
Divino

Éld át a DiVino életérzést a Debrecziner Gourmet Fesztiválon, június 13–15. között!
A DiVino borbár a fiatal borász generációknak ad teret, és közelebb hozza hozzátok a hazai borokat. Történetük 2011-ben kezdődött, amikor a Junibor tehetségeivel megalapították borbárjukat, és azóta is olyan különleges, sokoldalú tételeket kínálnak, amelyekben a borászok lelke is ott van.
Kóstoljátok meg ti is, miért jelentik a DiVino borok az igazi minőséget és magyar büszkeséget!

Hübris
Hübris

Hübris a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

A Hübris egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő székesfehérvári kisüzemi sörfőzde, ahol szenvedéllyel készítik a különleges magyar kraft söröket. 40,000 literes erjesztőkapacitásuk révén jelenleg 12 fantasztikus sörrel örvendeztetik meg a nagyközönséget. Minőség és kreativitás minden kortyban!

Ne hagyjátok ki, hogy találkozzatok velük június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon! Fedezzétek fel a Hübris egyedi ízvilágát, és kóstoljatok bele a magyar sörfőzés jövőjébe!

Koktél Színház
Koktél Színház

Koktélt kever és ráz a Koktél Színház!

Ízleld meg a legfinomabb italkölteményeket június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

Több mint 10 év vendéglátásban szerzett tapasztalatukkal hoznak el Nektek egy pezsdítő élményt – nem csak koktélokat, hanem valódi show-t!

Az 1930-as évek hangulatát idéző gyönyörű bárpultokkal, tematikus jelmezekkel és díszítéssel kápráztatják el vendégeiket. Próbáljátok ki egyedi, saját recept alapján készült finomságaikat – több mint 100 választható koktél és házilag készített szirupok, gyümölcspürék garantálják a páratlan ízélményt.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget – várnak mindenkit a Koktél Színház standján!

MAD Scientist
MAD Scientist

Érkezik a Mad Scientist a Debrecziner Gourmet Fesztiválra!

Az őrült tudósok immár 9 éve feszegetik a határokat, extrém, olykor megosztó söreikkel és a fesztiválra egy kifejezetten ütős filmes pakkal érkeznek. Ha mindig is érdekelt milyen a hangulat a Fehér Lótuszban, ha te is hatalmas Gyűrűk Ura rajongó vagy, esetleg gyerekkorodban te sem tudtál aludni Freddy miatt, akkor ezt semmiképpen ne hagyd ki!

Június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztre érkeznek a Mad Scientist legmenőbb filmes kollabjai. Ott tali!

Nagyerdei Pálinkaműhely
Nagyerdei Pálinkaműhely

Kóstold meg Debrecen gyümölcsöző ízeit! Nagyerdei Pálinkaműhely – Debrecen egyetlen pálinka szakértő csapata, akik ízletes gyümölcsökből készült párlatokkal várnak minket, hogy az igazi magyar pálinka minden cseppjét megismerjük.

Céljuk, hogy erősítsék a helyi gasztronómiát, és közelebb hozzák hozzánk a minőségi pálinkák világát.

Kóstolj, tanulj, és élvezd a helyi élményeket!
Június 13-15. között találkozzunk a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

One Eleven
One Eleven

Ismerd meg a hazai specialty kávékultúra egyik legmeghatározóbb szereplőjét június 13-15. között a Debrecziner Gourmet Fesztiválon!

A One Eleven szellemi motorja és vezető pörkölője Molnár Attila, aki barista világbajnoki döntősként, kávézólánc vezetőként és hazánk egyik első specialty kávézójának alapítójaként már számos szakmai sikert ért el. A pörkölő legújabb különlegessége, az emeleti Opusz Terem, az ország első kávéharmonizált "fine tasting" helyszíne, ahol a kávéra nem csupán alapanyagként tekintenek, hanem koncepcionális és fenntartható gasztronómiai élményt alkotnak belőle.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló kávés kalandot!

Akikkel már biztosan találkozhattok...

Wolf Kati Band
péntek 20:00
Tóth Vera Band
szombat 19:00
Bolyki Balázs és a B4
vasárnap 17:30

Programok

PéntekSzombatVasárnap

Péntek, Június 13.

16:00 KAPUNYITÁS
17:00-17:30 Bemutatkoznak a Város borai
17:40-18:20 A Buja Disznók Debrecenben, Bíró Lajos gasztroműsora
18:30-19:00 Szomszédnéni Produkciós Iroda
20:00-21:00 Wolf Kati Band koncert
1:00 KAPUZÁRÁS

 

Szombat, Június 14.

11:30 KAPUNYITÁS
12:00-12:15 Koccintás a Bortársaság támogatásával
12:30-13:15 Élet a TV után. Főzőbemutató Balogh Rolanddal
14:30-15:15 Vidéki shanzon Pauli Zolival
16:00-16:50 Mészáros Ádám, a főzés magasiskolája
17:00-17:45 Ötcsillagos élmény, élményfőzés Pataki Zsolttal
19:00-20:15 Tóth Vera Band koncert
1:00 KAPUZÁRÁS

 

Vasárnap, Június 15.

11:30 KAPUNYITÁS
12:30-13:30 Gasztro beszélgetés Vomberg Frigyessel
13:45-14:30 Bemutatkozik a Séf Akadémia
14:45-15:30 Thür Ádám és a Mastergood
17:30-18:30 Bolyki Balázs és a B4
21:00 KAPUZÁRÁS

 

  • map-2025
A Master Good Cégcsoport bemutatása A Master Good Cégcsoport bemutatása

A Master Good cégcsoport Észak-kelet Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik.

Elolvasom
Hízóföld - a hús legszebb útja Hízóföld - a hús legszebb útja

A Hízóföld Kft.-vel 2024-ben indítottuk húsipari termékeink gyártását Sárrétudvari üzemünkben. Késztermékeink gyártásánál fokozottan figyeltünk arra, hogy úgy állítsuk össze receptúráinkat, hogy termékeink laktóz-, glutén-, szója-, GMO és ízfokozó mentesek legyenek.

Elolvasom

Főtámogató

Kiemelt támogatók

Támogatók

Kapcsolat

Az ügyfélszolgálat munkanapon 9-16 óra között elérhető, valamennyi megkeresésre egy munkanapon belül visszajelzünk.

Email: info@fonixinfo.hu

Telefon: +36 52 518 400

Kövess minket máshol is!

Facebook     Instagram

Nyitvatartás

2025. június 13. (péntek): 16:00 - 01:00
2025. június 14. (szombat): 11:30 - 01:00
2025. június 15. (vasárnap): 11:30 - 21:00

Ételek kiszolgálása:
Péntek: 16:00 - 22:00
Szombat: 12:00 - 22:00
Vasárnap: 12:00 - 20:00